(ALT)VIOOLLES

Naast haar concerten geeft Tjitske ook met veel plezier viool- en altvioolles aan zowel kinderen (vanaf 5 jaar) als volwassenen. Ook geeft Tjitske de groepslessen ‘mini-viool’ aan kinderen van 5 & 6 jaar, deze lessen zijn bedoeld voor de muzikale ontwikkeling van zeer jonge kinderen, daarin staat het vioolspel centraal.

Bij het Bachelor diploma (behaald in 2003) zat ook een uitgebreide studie methodiek en pedagogiek voor zowel viool als altviool. In Engeland is deze kennis uitgebreid met de daar gangbare methodes en het lesgeven aan kinderen met een visuele beperking of dyslectie. Ook nu volgt Tjitske de ontwikkelingen op dit gebied nauwgezet en volgt regelmatig conferenties over oa nieuwe methodes, bladmuziek en houdingsleer.

Neem gerust contact op voor een gratis proefles!

Voor Tjitske gaat het tijdens de lessen om het plezier in muziek maken, door de juiste methodes te gebruiken is het aanleren van goede technische vaardigheden heel leuk en kun je de prachtigste muziek spelen! Want al is de (alt)viool geen gemakkelijk instrument om te leren mooi zijn beide instrumenten absoluut!

Door het geven van concerten naast het lesgeven geeft Tjitske haar leerlingen ook iets mee van de uitvoeringspraktijk. 

De lessen vinden plaats in de muziekstudio van Tjitske in Culemborg.

Tjitske is lid van de European String Teachers Association (ESTA) Nederland

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s