Muziekkast

In tijden van financiële onzekerheid voor veel mensen merkte ik als viooldocente dat de aanschaf van nieuwe boeken soms lastig bleek voor ouders/leerlingen. De tweedehands handel in muziekboeken is groot op marktplaats 🙂 maar ook tussen leerlingen dus daardoor geïnspireerd is de Muziekkast ontstaan. Deze kast vol met nieuwe en mooie tweedehands vioolboeken (etüdes en concerten) zijn nu voor leerlingen beschikbaar. Ze kunnen een boek lenen en zelf een geldbedrag in het geldkistje stoppen. Daarvan koop ik dan weer nieuwe boeken zodat ook de muziekwinkels kunnen blijven bestaan. Als het boek uit is legt de leerling het weer terug in de kast. Tijd voor een nieuw etudeboek of concert! Ook liggen er themaboeken in: sinterklaas/kerst/sint maarten etc. Leuk om even te lenen in die tijd van het jaar dat je op school ook een liedje wilt spelen.

Heeft u nog mooie vioolboeken thuisliggen en denkt u: dat is een leuk initiatief… neem contact met me op want de muziekkast kan nog steeds nieuwe boeken gebruiken 🙂

groetjes, Tjitske

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s