De (alt)vioollessen zijn weer begonnen!

Na een heerlijke vakantie zijn de lessen inmiddels weer begonnen. We zijn het jaar gestart met een stemles waardoor nu iedereen zijn/haar (alt)viool kan stemmen met de fijnstemmers of de ‘grote’ stemknoppen. Door elke keer je (alt)viool te stemmen voordat je gaat oefenen kun je zuiver leren spelen dus vandaar dat er naast de aandacht voor het stemmen tijdens de lessen ook 2x per jaar extra stemlessen zijn waar we in groepen leren luisteren naar de zuiverheid van de snaren. Nu allemaal weer opgestart met de individuele lessen en het oefenen dus het zal weer een mooi seizoen gaan worden! Fijn om iedereen weer te zien!!!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s