12 juli voorspeelochtend/middag

12 juli is er het afsluitende concert van de leerlingen in de St. Pieterkerk te Tricht.
Om 10.30u is het eerste concertje met de leerlingen die spelen uit Mini Viool, Waggon Wheels en enkele concerten van Rieding. Ook spelen er de 2 jongste ensembles hun stuk. Afgesloten wordt er met een stukje gespeeld door alle leerlingen.
Om 13.00u begint het tweede concertje met leerlingen spelend uit Waggon Wheels en delen uit concerten van oa. Baklanova, Rieding, Kuchler en Borowski. Ook spelen er 2 ensembles met werken van Pachelbel en Telemann (concert voor 4 violen). Er wordt weer afgesloten met het stukje voor alle leerlingen.
Wees allen van harte welkom in de St. Pieterkerk te Tricht!!!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s